Dette indhold er sponsoreret


Der er ikke noget værre end at sidde foran computeren og game og så lagger spillet lige pludselig, man bliver smidt af serveren eller spillet ikke reagerer, man du trykker på tasterne.

Man bliver rigtig frustreret, når man er opslugt af et spil, og så kan man ikke spille optimalt, fordi ens internet ikke er stærkt nok. Gaming er noget af det, der kræver allermest af din internetforbindelse. Ping-hastighed er en af de ting, man skal holde øje med, hvis man vil kunne game optimalt. 

 

Test din forbindelse

For at finde ud af, hvor den er gal med ens forbindelse, kan man foretage en Hastighedstest. Man får et resultat om ens ping, jitter, upload og download hastighed. Så kan man se specifikt, hvorfor man ikke kan game ordentligt med ens hjemmeinternet.

Mange får ikke den internethastighed, de betaler for. Man sidder tit derhjemme og har en fornemmelse af, at ens internet ikke kører så hurtigt, som det skal. Det opdager man især, når man bruger sin forbindelse til tunge ting som streaming og gaming. Hvis man foretager en hastighedstest, kan man se sort på hvidt, hvor hurtigt ens internet er. 

 

Hvad er ping?

Ping er et udtryk for hvor hurtigt data udveksles mellem dig og forskellige servere. Ping kaldes også latency. Ping er angivet i enheden millisekunder. Hvis man har en lav ping, så betyder det, at din internetforbindelse er hurtig. En ping på omkring 30 ms eller lavere er god til gaming. 

“Ping er centralt for hvor godt dit bredbånd fungerer til at game. Hvis du har et lavt ping, vil få en lang bedre og mere flydende gamingoplevelse. Derfor er det et af de parametre, vi tester i vores hastighedstest,” siger Kasper Ottosen fra Tjekbredbånd.

Nogle spil angiver et ping inden i spillet. Det er tit et udtryk for den fysiske afstand mellem spiller og den server, man spiller på.

Hvad påvirker dit ping?

Det mest afgørende for ens ping er hastigheden af ens internet, og hvor langt man sidder fra den server, som man spiller på, men andre mere lavpraktiske faktorer spiller også ind. Ens ping er også påvirket af, hvor langt man sidder fra ens router eller om man har mange programmer kørende på engang. Hvilke type internet, man bruger, påvirker også ens ping-hastighed, hvis man har en trådløs forbindelse, vil man have en højere ping. En fast fibernetforbindelse er det hurtigste og bedste til gaming. 

 

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.