Udvid dine muligheder for streaming ved at bruge en VPN forbindelse.
Lad dig ikke begrænse af din lokation, men se hvad du vil – uanset hvor du er.

Flere og flere danskere bruger en del af deres TV-tid på at streame indhold frem for at se flow-TV. I gennemsnit abonnerer vi på 3-4 streamingtjenester hver og ser indhold, som er mere og mere personligt tilpasset vores smag og interesser. 

Vi er blevet kræsne streamere og vil have adgang til film og serier, der passer til os.

Et større udbud af streamingtjenester medfører, at vi i højere grad fordeler os ud på de services, hvor indholdet passer til vores interesser for eksempelvis sport, animation eller amerikanske serier. 

Med en VPN forbindelse får du adgang til endnu mere indhold.
Kigger man på for eksempel de amerikanske tjenester, er der over dobbelt så mange titler tilgængelige, hvis du ser med fra USA fremfor fra Danmark. For slet ikke at tale om tjenester som du ikke engang kan abonnere på fra en dansk IP-adresse.

En VPN forbindelse krypterer din IP-adresse og du kan nu surfe på internettet med en IP-adresse, der kommer fra et hvilket som helst sted i verden.

En VPN er for dig der gerne vil:

 • Have adgang til at streame TV fra for eksempel USA.
 • Vil streame dansk TV fra udlandet.
 • Gøre det sværere for tredjepart at bruge dine data til annoncering mv.
 • Tilføre et ekstra lag af sikkerhed til din færden online.

Vi har testet og sammenlignet mere end 14 VPN tjenester og viser dig den bedste VPN herunder, altså hvilken tjeneste der er bedst og billigst for dig!

 

De her ting kigger vi efter når vi tester de forskellige VPN-tjenester:

Pris – hvad koster det at have din VPN, og hvad får du med til prisen?

Hastighed – Hvor hurtig er forbindelsen og fungerer den til både streaming og gaming?

Hvor mange enheder kan du logge på med?

Hvordan er servernetværket? Og kan du få dansk vpn og se dansk tv i udlandet?

Derudover kigger vi på fordele og ulemper hos de enkelte tjenester og giver dem en samlet rating baseret på vores tests. Det er sådan vi tester produkterne og giver dig vores anbefalinger til den bedste VPN.

Top 3 VPN Tjenester August 2021

1. NordVPN – Højeste Hastighed i Danmark

NordVPN er den VPN-tjeneste, der tilbyder den hurtigste VPN-forbindelse i Danmark, samtidig med, at den er nem at bruge. Derudover kan man have seks enheder koblet på, på samme tid, hvilket er ideelt, hvis man er mange i den samme familie eller gruppe af venner, der bor sammen. Det er samtidig en af de bedste VPN-tjenester at benytte sig af, hvis man ofte bruger Netflix, HBO eller Viaplay

 

2. CyberGhost

CyberGhost en af de mest etablerede spillere på markedet. Mere end 6000 servere står klar til at betjene dig på tværs af 89 lande. De har en høj sikkerhed, hastighed og kan bruges på op til 7 enheder. 

 

3. Ivacy VPN

Ivacy VPN er en af de billigste VPN tjenester på markedet. De har stor kundetilfredshed, god kundesupport og en fin hastighed på deres produkt.

 

Lås verden op med en VPN

Hvad er VPN? Din VPN ændrer din IP-adresse, altså det her unikke nummer, som identificerer dig og din placering i verden. Med den nye IP-adresse kan du surfe på internettet, som om du var i USA, Tyskland, Japan eller stort set et hvilket som helst land, så længe din VPN-tjeneste har servere der.

Det betyder at du kan streame TV fra hele verden – uanset hvor du befinder dig. Log ind på din VPN og sæt din lokation til Danmark for at se DR TV i udlandet eller brug den hjemme i stuen og få det fulde udbytte af Netflix ved at sætte din lokation til USA.

Når du shopper på nettet er en VPN også ganske nyttig. Dels så undgår du at dine flybilletter stiger i pris fordi hjemmesiden kan se at du holder øje ofte, og dels så kan du på flere internationale webshops få varen billigere ved at shoppe på den tyske version af deres hjemmeside eller tilsvarende.

Også dine muligheder for at tilgå sociale medier og at surfe på nettet er ubegrænset, selv fra lande der har indført censur.

Vil du altså have fuld udnyttelse af din streaming, billigere indkøb og ubegrænset adgang til internettet, så er en VPN noget for dig.

VPN

De bedste VPN tjenester 2021

1. NordVPN

5/5

Pris: Fra 21,- md

Fordele:

 • Hurtig forbindelse
 • Stort servernetværk
 • Stærk privatlivs- og sikkerhedspraksis

Ulemper:

 • Lidt dyrere end sine konkurrenter
 • Android app’en har ikke mulighed for så mange indstillinger

Servers i Danmark: Ja

Virker på x antal devices: Ubegrænset

Speedtest:

Med dansk server: PING ms 30 DOWNLOAD Mbps 43.67 UPLOAD Mbps 19.10

Med udenlandsk server: PING ms 186 DOWNLOAD Mbps 34.42 UPLOAD Mbps 18.45

 

NordVPN er en af de førende vpn-udbydere på markedet. Når de er det, så skyldes det, at de har en god hastighed, en nem brugerflade, og et stort servernetværk. Deres ydelse virker stabilt, og du kan installerer den på så mange enheder du vil uden begrænsning. Ydermere får du 30 dages tilfredshedgaranti eller pengene retur, det vil sige at du reelt kan prøve tjeneste i 30 dage gratis.

Hvordan virker en VPN?

Det er simpelt. En VPN er en simpel måde at beskytte dit privatliv online og få fuld adgang til indhold over hele verden.

VPN står for Virtuelt Privat Netværk, en VPN udbyder har servere over hele verden og når du tilgår internettet via din VPN så krypterer du din online aktivitet og får det til at se ud som om at du er på den lokation du har valgt med din VPN.

Det betyder at du kan bruge populære apps og streamingtjenester som ikke er tilgængelige i dit eget land.

Med et par hurtige klik og hele verden er åben for dig, uanset om du streamer film og TV som ikke er tilgængeligt der hvor du er, shopper efter gode tilbud online eller noget helt tredje.

Med VPN går din internettrafik igennem en sikker tunnel som holder din onlineaktivitet privat – inklusiv på offentlige wifi hotspots.

En VPN er nem at bruge: Download din VPN udbyders app på din router, tablet, computer eller telefon og vælg så din foretrukne lokation – det er det hele, gør som millioner af andre rundt omkring i verden som selv tager kontrollen over deres online liv.

Det er lovligt at bruge en VPN

At benytte en VPN er helt lovligt og bruges af enkeltpersoner og virksomheder over hele verden til at beskytte deres data mod hackere.

Som europæiske forbrugere, har vi ved lov ret til at handle på webshops i hele Europa uanset om vi køber varer eller tjenester.  

En VPN gør din færden på internettet mere sikker

En VPN (et virtuelt privat netværk) er den nemmeste og mest effektive måde for folk at beskytte deres internettrafik og skjule deres identitet online. Når du opretter forbindelse til en sikker VPN-server, virker din VPN sådan, at din internettrafik går gennem en krypteret tunnel, som ingen kan se, inklusive hackere, regeringer og din internetudbyder.

Hvornår er det en fordel at bruge en VPN?

Hvis dit privatliv på nettet er vigtigt for dig, bør du bruge en VPN, hver gang du opretter forbindelse til internettet. Din VPN-app kører i baggrunden på din enhed og påvirker ikke andre apps, streaming eller når du surfer på internettet. Samtidig med at du kan være sikker på at dit privatliv er ekstra beskyttet.

En VPN er særligt nyttig når:

 • Du rejser – Uanset hvor langt du rejser, kan du stadig bruge internettet som om du var i dit hjemland.
 • Du streamer – Med din VPN kan du se film og TV på streamingtjenester som Netflix, HBO, Amazon Prime og Hulu med frihed fra landespecifikke begrænsninger.
 • Du bruger offentligt wi-fi – Når du sidder på en cafe, i en lufthavn e.l. og opretter forbindelse via et offentligt wi-fi hotspots, så er dine private oplysninger ekstra sårbare. Tilgår du et offentligt netværk via din VPN holder den dig sikker via en krypteret forbindelse.
 • Du spiller – Det er en fordel at bruge VPN når du spiller hvis du gerne vil låse op for kort, spil, skins o.l. der muligvis er begrænset af dit netværk. Når du er inde og spille selve spillet, er det ikke nødvendigvis en fordel at være på via VPN.
 • Ved fildeling – Hvis du downloader betyder det ofte at fremmede kan se din IP-adresse. Har du en VPN så er din IP-adresse skjult og det giver dig øget anonymitet.
 • Du handler på nettet – Nogle onlinebutikker eller sammenligningstjenester viser forskellige priser for folk i forskellige lande. Med en VPN forbindelse kan du finde de bedste tilbud i verden uanset hvor du befinder dig med din computer.

Oftest stillede spørgsmål om VPN

VPN er forkortelsen for Virtual Private Network. Den skaber forbindelse fra din computer til en server, der er placeret et andet sted i verden. Det krypterer din forbindelse og gør, at din IP-adresse ser ud som om, du er placeret i USA, Sverige eller hvor end du ønsker.

Ja, det er fuldt ud lovligt at bruge en VPN forbindelse.
Nogle streamingtjenester ønsker ikke, at du bruger en VPN til at logge på deres service. Hos disse vil det stå i deres betingelser for brug. 

Når du surfer på nettet fra din computer eller mobiltelefon så tilgår du nettet via en server og den server har en IP-adresse, som er unik for din enhed. Det kan sammenlignes med en nummerplade på en bil. Din IP-adresse indeholder informationer om, hvor i verden du sidder.

Det, som en VPN gør, er at den giver dig muligheden for at få en IP-adresse fra et andet sted i verden.

Det kan være nyttigt, hvis du gerne vil se film og TV, som ikke er tilgængeligt fra Danmark, men også hvis du blot ønsker at surfe på nettet og gøre det sværere for tredjepart at afkode dine oplysninger.

En VPN koster alt mellem 5,- til omkring 100,- om måneden afhængig af udbyderen.

Med en VPN kan du sløre din såkaldte geolokation. Det vil sige at du kan surfe på nettet med en IP-adresse fra et hvilket som helst land.
Det betyder at du kan streame TV og film, som ikke er tilgængeligt i Danmark eller du kan sidde på Mallorca og via en dansk VPN have adgang til DR og TV2. Foruden streaming så har en VPN også den funktion at den gør det sværere for tredjepart af aflæse din IP-adresse og dermed også placere cookies på din computer. Det samme gælder cyberangreb og svindel. Surfer du via en VPN gør du det også sværere for hackerne derude at angribe din computer.

Apple TV, Chromecast, Roku og videospilskonsoller, som for eksempel Xbox understøtter ikke VPN.

De fleste smart-TV’er understøtter heller ikke VPN, med undtagelse af Android baserede TV’er. Hvis du har et Android TV, kan du i mange tilfælde downloade din VPN-udbyders app til det.

Der er dog tre måder hvorpå du kan omgå ovenstående:

 1. Konfigurer en VPN på din router. På denne måde får dit smart-tv, Apple TV, Chromecast eller spillekonsol en VPN-forbindelse fra din router.
 2. Du kan dele en trådløs VPN-forbindelse fra din Window-pc
 3. Du kan dele en VPN-forbindelse via et Ethernet-kabel fra din Windows-pc.

Det er afhængigt af de enkelte udbydere, hvor mange enheder du kan logge på med samtidig. Men du kan altid forbinde din router til VPN-forbindelsen og så vil alle enheder på routerens netværk være logget på via VPN.

Hver server har en bestemt mængde IP-adresser. Derfor er det sandsynligt du får en forskellig IP-adresse, selvom du logger på den samme server.

Når du gamer er det ikke en fordel at være logget på via din VPN. Dette fordi det øger din reaktionstid en lille smule. Vær sikker på at hvis du laver køb eller tilkøb på spillets hjemmeside at dette foregår krypteret (hvilket det højst sandsynligt vil være på alle større spils hjemmesider )

Når du shopper online kan du tjekke i browservinduet at der står ”https://” på alle sider, eller som minimum på betalingssiderne. Så er du sikker på at disse sider er krypteret. Det betyder, at du efterlader et spor ift. hvilken side du shopper på, men ingen kan se indholdet du taster ind på siderne. Hvis du vil eliminere den mulighed og helt gøre det umuligt for tredjepart at se med, så kan du bruge VPN.

Når du shopper via din VPN vil du også opleve at du på enkelte sider, kan få dine varer billigere, så det er en anden fordel.

Nej, du behøver ikke gøre noget ved din router for at kunne logge på med de enheder du ønsker at bruge VPN til.

Se vores guide til at se DR i udlandet eller hvordan du streamer Viaplay og find den bedste VPN til dansk tv.

Kategorier: VPN