Hvis du ligesom så mange andre danskere følger med i Forsidefruer, Paradise Hotel eller Den som dræber så vil du også gerne kunne se det når du er på ferie.

Det er nemmere end du tror. Med en VPN-tjeneste skal du blot indstille din IP-adresse til Danmark og du vil få adgang til alt det sammen indhold som du har derhjemme.

Har du endnu ikke en VPN tjeneste, så er det blot at tilmelde dig en udbyder og dernæst downloade en VPN (se de bedste her ). Herefter indstiller du din lokation til Danmark.

Så let ser du Viaplay fra udlandet.

Stadig usikker på hvordan? Så læs den detaljerede guide her.

paradise hotel udland uden vpn

Sådan ser du Viaplay i udlandet

Vil du gerne se Viaplay fra din feriebolig i udlandet? Fra lufthavnen på din mellemlanding eller fra strandstolen på Mallorca?

Så frygt ej, med en VPN kan du nemt se dansk TV – uanset hvor i verden du opholder dig.

Du har måske allerede forsøgt at logge ind på Viaplay i udlandet og oplevet, at dele af eller hele indholdet er blokeret for dig.

Det skyldes geografiske restriktioner og dem kan en VPN hjælpe dig med at omgå.

I det følgende forklarer vi, hvordan du trin for trin installerer og bruger en VPN, så du lige om lidt er klar til at låse op for alt indholdet på Viaplay.

  1. Find en VPN-udbyder, der har servere i Danmark

Dette er allervigtigste trin i hele denne guide. Du skal vælge en VPN, der har servere i Danmark.

Vælger du en VPN, som ikke har en server i Danmark, er du lige vidt og kan stadig ikke se Viaplay i udlandet.

Vi har hjulpet dig lidt på vej, her kan du se en liste over VPN-udbydere, som har servere i Danmark:

nordvpn

Her ses brugerfladen hos NordVPN.
Det er meget simpelt og ganske nemt at downloade en VPN, følg instruktionerne hos din udbyder, eller dyk ned i vores vejledninger
her

  • Vælg Danmark som din serverlokation. Din VPN kører nu i baggrunden og du kan streame Viaplay, fordi det ser ud som om for Viaplay at du befinder dig i Danmark.
  • Gå ind på Viaplay og nyd godt af alle deres programmer.
vpn fra danmark

De ekstra fordele ved at bruge din VPN

Foruden at du nu kan få adgang til at se det TV du ønsker er der også andre fordele ved at bruge VPN.

Du er nemlig på internettet via en krypteret forbindelse og således er dit privatliv og din datasikkerhed bedre beskyttet.

Sidder du i en lufthavn, på en fortovscafe eller lign. og bruger et offentligt Wi-Fi hotspot til at streame dit indhold, så er du ekstra udsat for angreb udefra. Bruger du din VPN kan tredjepart ikke aflæse dine oplysninger, og du er dermed langt bedre beskyttet.

Kategorier: VPN