De 5 Bedste VPN Tjenester Til Online Spil

En VPN tjeneste kan være en rigtig godt idé når man forbinder sine enheder til internettet. Disse såkaldte virtuelle private netværk skaber en barriere mellem dine enheder såsom mobilen eller computeren og selve internetforbindelsen som du benytter. En VPN skjuler så dine private data, så andre folk ikke kan se hvor i landet du sidder henne, og det gør det også sværere for hackere og virus programmer at få adgang til dine systemer.

 

I dag dykker vi ned i hvordan VPN tjenester kan hjælpe dem der spiller online spil. I mange spil bliver din IP adresse brugt til at identificere dig overfor andre spillere. Dette betyder ikke at andre spillere får IP adressen fortalt, men med en VPN er du helt sikker på de ikke får adgang til adressen. Og hvis hastighed er vigtigt i det spil du spiller, så kan nogle typer VPN også hjælpe da de har hastigheds beskyttelse som mulighed, hvilket gør din forbindelse en smule hurtigere.

 

Men ikke alle spil kræver en VPN for at bruge deres online tjenester, og i nogle enkelte tilfælde kan brug af VPN faktisk blokere for nogle tjenester der kræver høj sikkerhed. For eksempel kan brugen af online underholdnings hjemmesider såsom PokerStars kræve at du slår din VPN fra for at de kan tjekke du er hvem du påstår, og at der ikke bliver snydt. Nogle streamingtjenester bryder sig heller ikke om VPN tjenesterne, da de i nogle tilfælde kan benyttes til at undgå region låst indhold.

 

Så hvis du er interesseret i at lære nærmere om hvilke VPN udbydere vi mener er de bedste, så læs videre nedenfor:

 

Surfshark

Surfshark er kendt for deres lynhurtige servere og datacentre som ikke går på kompromis med hverken hastighed eller kvalitet overfor deres kunder. Og netop disse to årsager er grunden til at mange brugere vælger Surfshark til at beskytte deres systemer. Når du spiller online spil med en VPN kan det nogle gange blive en lidt langsommere oplevelse, men med Surfshark kan du spille videre uden at lægge mærke til din VPN. De har over 1500 servere i over 60 lande, så der vil med garanti være en server nær dig uanset hvor i verden du befinder dig.

NordVPN

Den næste VPN på listen er en af de største udbydere på markedet. Med mere end 5000 servere i knap 60 lande topper NordVPN mange lister i form af fleksibilitet og tilgængelighed. Du får også nogle af markedets hurtigste download og upload hastigheder, og mange kan bruge NordVPN sammen med Netflix for at omgå lande restriktioner, med andre ord kan du altså se de programmer som kun er tilgængelige i andre lande ved at bruge VPN. Når det kommer til online spil har NordVPN en god ping beskyttelse, hvilket vil sige du ikke bør mærke forskel i hastigheden og respons tiden. Vi har her på siden også skrevet en lang anmeldelse udelukkende om denne VPN som du kan læse her.

 

ExpressVPN

Vores tredje valg faldt på ExpressVPN, som med servere i over 90 forskellige lande er markedets absolut mest tilgængelige VPN tjeneste. Hvis du rejser meget med dit arbejde, og stadig gerne vil kunne spille lynhurtige spil så er ExpressVPN en god løsning. De har også mere end 3000 servere du kan forbinde til. De har også udviklet en smart Google Chrome plugin der kan lette din online browsing.

CyberGhost

Med CyberGhost får du mere end bare en VPN tjeneste. Du får nemlig også automatisk WiFi beskyttelse der sikrer dit trådløse netværk mod udefrakommende. Er du bekymret for at din VPN udbyder gemmer dine private data er CyberGhost et smart valg, da de ikke registrerer trafikdata og altså ikke har nogle af dine personlige oplysninger i deres databaser. Hastighederne er også stærke her, så du kan spille ligeså meget på nettet som du ønsker med CyberGhost, uden at kunne mærke at at dine modstandere har fordel.

HotspotShield

Hvis du ikke kun leder efter en VPN tjeneste, men også en sikkerhedsløsning kan HotspotShield være en glimrende valg. Med denne VPN får du nemlig også beskyttelse mod malware i realtid, hvilket vil sige at så snart der kommer ondsindet kode på din computer eller mobil vil HotspotShield finde ud af det og neutralisere truslen. Ligesom CyberGhost gemmer HotspotShield heller ikke private data, så du kan roligt surfe på nettet uden at føle dig overvåget. De har servere i over 60 lande, og hastigheden er også skruet helt op, så til gaming, arbejde eller underholdning er denne VPN et godt valg.

 

Konklusion

Uanset hvilken af de ovennævnte VPN tjenester du ender med at vælge kan du roligt browse online, spille dine spil eller tjekke din arbejds e-mail. Alle disse tjenester sikrer din IP adresse, gemmer dine private data fra omverdenen, og gør dit internet mere sikkert.

 

Kategorier: Off topic