Er det blevet tid til, at du også skal afprøve, hvad de online dating-platforme kan tilbyde? Der er mange fisk i havet lige fra de seriøse til de uafklarede og de frække. Og du bestemmer også helt selv, hvordan du vil gå til den online dating.

Online dating er ikke længere kun for de få. Tværtimod er allestort set på (mindst) en platform i dag – i hvert fald alle typer. Folk kan dog have lidt forskellige tilgange til aktiviteten. Her er 3 tilgange, som måske kan inspirere dig til, hvordan du ønsker at bruge det online dating-format.

1. Den seriøse

Der var engang, hvor folk så lidt skævt til online dating. Nogle trak måske også lidt på smilebåndet. I dag er der imidlertid mange, der går dybt seriøse til den online dating, og man hører da også om flere og flere, der bliver gift og får børn – efter at have mødt hinanden gennem en platform på nettet.

Hvis du er på udkig efter noget seriøst, kan det altså godt betale sig at tage de online dating-redskaber i brug. Visse platforme er skræddersyede til det seriøse formål at finde kærligheden, mens andre har en funktion, der lader dig angive, at det er dét, netop du er på udkig efter.

2. Den åbne

Det er ikke alle, der dater for at finde den helt store kærlighed. Men det betyder ikke nødvendigvis, at man er på de online platforme for one-night-stands. Mange er langt mere uafklarede og har en mere åben tilgang til datingen.

Her lader man sig drive af sin nysgerrighed og ser, hvad der sker. Det skaber rum til, at man kan møde alt fra frække aftaler til længerevarende, men uforpligtende relationer og den kommende ægtemand eller hustru.

Det kan være en god idé at “spille” med helt åbne kort, så éns dates ved, hvor man står. Hvis man gør dét, kan den åbne tilgang til datingen faktisk være en god og selvudviklende oplevelse. Denne tilgang kan være spændende at afprøve, hvis du ikke helt ved, hvor du gerne vil hen romantisk. Der er en god sandsynlighed for, at du bliver klogere i processen!

3. Den frække

Gennem tiden er seksualitet blevet langt mindre tabuiseret i vores samfund. Her har online dating også spillet en rolle. Der er nemlig løbende kommet flere og flere platforme til, som tilbyder pikante former for dating lige fra rollespil til trekant sex.

Således er den frække form for dating i dag ret almindelig, og der er ikke nogen grund til at skamme sig over primært at date for det seksuelle. Man skal bare altid sørge for, at den anden part er indforstået, og at der er samtykke. Derfor kan det også være en god idé at benytte en platform, der netop er lavet til formålet.

Kategorier: Off topic