Interessen for lydbøger bliver større og større hele tiden, hvilket også betyder at flere og flere bøger bliver udgivet som lydbøger. Der er også mange tjenester man kan vælge mellem, men ingen af dem er gratis. Derfor får du her 3 tricks til hvordan du kan lytte gratis.

Prøveperioder

Det der er smartest og nemmest at gøre til at starte med, er at gøre brug af de gratis prøveperioder de forskellige tjenester tilbyder. Det er dog forskelligt fra tjeneste til tjeneste hvor længe den pågældende prøveperiode gælder, men der er heldigvis et hav af tjenester, så når man har opbrugt en prøveperiode, så hopper man bare videre til den næste. Hvis man vil gøre det taktisk, for at sørge for at man finder de bedste bøger, kan man altid gøre sig nogle tanker om genre og specifikke bøger man gerne vil læse, hvorefter man researcher de forskellige tjenester. På denne måde kan man starte bedst ud, og læse de bøger der har størst interesse. Der er mange muligheder for at finde lydbøger gratis ved at anvende prøveperioderne.

Inviter en ven

Nogle tjenester tilbyder gratis abonnement i en bestemt tidsperiode, hvis man med success får en ven tilmeldt. Man kan få et personligt link man kan sende til venner, og hvis de opretter sig, kan man enten få en gratis lydbog eller gratis abonnement i lidt tid. Det er dog ikke alle tjenester der tilbyder dette, så man skal lige researche hvor det er muligt at bruge dette trick. Det er heldigvis forholdsvis nemt at få overtalt venner eller familie til at prøve lydbøger, da langt de færreste får læst det de egentlig burde, eller det de har lyst til. Så hvorfor ikke sælge ideen med praktiske lydbøger, som man kan høre mens man laver dagligdagens gøremål?

Del et abonnement

Hvis man har gjort alt det andet, og der stadig er lydbøger man har lyst til at høre, kan man altid lave det klassiske Netflixtrick. Hæft dig på en andens bruger. Hvis nogle af dine venner eller familie har et abonnement til en tjeneste, kan man altid spørge om man må hoppe med på den. I værste tilfælde kan man få et nej, men så har man prøvet. Så hvis man har mod på det, kan det også være en mulighed at dele et abonnement. Hvis man så skulle stå i den situation at de gerne vil dele, hvis man også kan dele det månedlige beløb, så er det jo op til en selv hvad man vil. Man reducerer prisen på abonnementet væsentligt ved at splitte det halv halv, så det er vel næsten gratis i sidste ende.

Kategorier: Off topic