Få adgang til alverdens film og TV og gør din internetforbindelse mere sikker med en VPN.

Med få enkle trin kan du downloade NordVPN og få adgang til deres servere på et øjeblik. Du kan nu sætte din lokation til at være hvor som helst i verden, og surfe internettet via en sikker forbindelse.

En VPN er for dig, der gerne vil:

 • Have adgang til at streame udenlandsk TV i Danmark.
 • Vil streame dansk TV fra udlandet.
 • Gøre det sværere for tredjepart at bruge dine data til annoncering mv.
 • Tilføre et ekstra lag af sikkerhed til din færden online.


En VPN-tjeneste kan kryptere din internettrafik og dermed gøre det sværere for din udbyder, snushaner og tredjepart at spore dine bevægelser online. Ulig de fleste VPN-tjenester tilbyder NordVPN lidt af det hele ovenpå på den basale beskyttelse.

De har en stor samling af servere, et imponerende arsenal af ekstra features, og står stærkt på deres privatliv og sikkerhedspraksis.

Prisen er i den højere ende, hvis man binder sig for blot et par måneder, men kommer ned på 21 kr. om måneden, hvis man binder sig på to år og ender med det tilbud, med at blive en af de billige muligheder.

Vi har testet NordVPN og gjort det nemt for dig at få overblik over netop deres VPN tjeneste.

NordVPN

5/5

Pris: 76 kr om måneden ved månedlig betaling. For en årsaftale ender det på 31kr om måneden og binder man sig til 2 år så ender prisen nede på 21kr om måneden.

Fordele:

 • Hurtig forbindelse.
 • Stort servernetværk.
 • Stærk privatlivs- og sikkerhedspraksis.
 • Mulighed for double VPN.
 • Du kan få adgang til at bruge Tor-browseren.

Ulemper:

 • Lidt dyrere end sine konkurrenter – på kort binding.
 • De er hverken de hurtigste eller dem med flest servere, men tilbyder en tjeneste med præcis den hastighed og det antal servere, som langt de fleste har brug for.

Servers i Danmark: Ja – 62

Virker på x antal devices: 6

Speedtest:

Med dansk server: PING ms 30 DOWNLOAD Mbps 43.67 UPLOAD Mbps 19.10

Med udenlandsk server: PING ms 186 DOWNLOAD Mbps 34.42 UPLOAD Mbps 18.45

Driftsikkert godstog

NordVPN er en af de førende vpn-udbydere på markedet. De kan beskrives som et driftsikkert VPN godstog, der fragter din IP adresse hvorhen du vil, sikkert og hurtigt.

Det skyldes, at de har en god hastighed, en nem brugerflade, og et stort servernetværk. Deres ydelse virker stabilt, og du kan installere den på op til 6 enheder ad gangen. Ydermere får du 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, det vil sige, at du reelt kan prøve tjenesten i 30 dage gratis.

Tjenesten installeres nemt og problemfrit på både desktop og som app på mobilen.

For dig, som har brug for at kunne streame dansk TV fra udlandet, vil det bestemt være muligt med NordVPN, da de har hele 62 servere i Danmark.

På sikkerhedsfronten får du mulighed for det de kalder double VPN, dvs. faktisk dobbelt kryptering af din forbindelse. Med NordVPN får du adgang til Tor-browseren, og ønsker du en fast IP-adresse, men blot en, som er krypteret, så kan du også tilkøbe det til dit abonnement.

Kategorier: VPN