WiFi forstærkere er blevet populære de sidste år. Mange har problemer med wifi forbindelsen hjemme, i bygningerne eller på kontoret.

Det kan være mange ting, der gør at wifi forbindelsen er dårlig. Det kan fx skyldes omgivelser som betonmure, store glasfacader eller lignende elementer der nedbryder wifi signalet.

I dette indlæg vil vi gennemgå, hvordan man kan gøre brug af en WiFi forstærker til at forbedre ens internetforbindelse.

Hvad er en WiFi forstærker?

En wifi forstærker er en boks som tilsluttes dit wifi udstyr. For eksempel et wifi modem, en wifi router eller hvad du nu har.

Forstærkeren går herefter ind og “kopierer” de radiobølger, som din router udsender, og forlænger dem. På denne måde dækker dit WiFi et størrer område, uden du behøver at betale for en ny router og et nyt internet.

5 gode tips til hvordan du forbedrer dit WiFi

1. Undgå at placere din router i et skab

Som udgangspunkt bør du placere din wifi router i et frit og åbent område for at undgå forstyrrelser. Det betyder altså, at routeren ikke skal stilles ind i et skab.

Optimal placering af din router kan gøre store forskelle. Det er også bedst ikke at stille den bag en mur, eller ved siden af andet elektronik, da dette også kan forrstyrre forbindelsen.

2. Boost wifi signalet med en wifi antenne

Udover placeringen af din router, kan du koble flere antenner på din router (i nogle tilfælde). Nogle routere kommer faktisk ikke udstyret med det maksimale antal antenner, hvilket man altså kan tilkøbe. Dette kan booste dit signal.

3. Boost wifi forbindelsen med en wifi forstærker

En wifi forstærker er meget nem at tage i brug. Du skal blot koble den på dit eksisterende netværk (du får oftest en guide med ved køb), hvorefter WiFi forstærkeren vil gøre resten.

Hvad koster en WiFi forstærker?

Det behøver ikke koste særlig meget at forbedre ens internetforbindelse. Du kan få WiFi forstærkere (eller WiFi boostere/WiFi extendere) i alle prisklasser, afhængigt af hvilket behov du har.

Kategorier: Uncategorized