Sådan kommer du til at skrive hurtigere på tastaturet

ANNONCE

Er du én af de tusindevis af danskere, som bruger størstedelen af deres tid på jobbet eller studiet på computeren? Hvis dit svar er ja, ønsker du helt sikkert også at blive hurtigere på tastaturet. Dette er, hvad end du bruger den professionelt eller blot til at surfe rundt til hjemmebrug. Mange unge er vokset op med computeren som arbejdsredskab, hvorfor de oftest automatisk er både mere effektive og hurtige til at skrive. Hvis du ikke på samme måde har fået disse computeregenskaber ind med modermælken, kræver dette altså både noget tilvænning og tillæring, hvilket naturligvis tager en del tid. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du på kortere tid kan blive bedre til dette, kan du med fordel læse videre.

 

Lær det klassiske ti fingersystem og bliv hurtigere på tastaturet

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan øve dig i at blive bedre til at skrive på computer. Jo mere du skriver, jo mere bliver du vant til dette, og jo bedre vil du med tiden blive. Men dette kan virke som en langsommelig og måske endda uoverskuelig proces, især hvis du arbejder professionelt med computeren som arbejdsredskab. Derfor bør du med fordel øve dig i blindskrift. Dette vil hjælpe dig, hvis du skriver meget på computer på dit arbejde, dit studie eller bare privat, når du er på de sociale medier. Hvis du bliver bedre til blindskrift med det klassiske ti fingersystem, kan det rent faktisk spare dig mange timer om året, og du kan derfor bruge din tid mere effektivt. Bruger du blot 10-20 minutter om dagen i et par uger på at lære systemet, vil du hurtigt kunne mærke, at din skrivehastighed forbedres.

 

Hvordan bliver du bedre til blindskrift?

For at få det største udbytte af ti fingersystemet, er det vigtigt, at du er frisk og forholdsvist veludhvilet, for det kræver nemlig meget koncentration. Hvis du i opstartsperioden synes, det er rigtigt svært at skrive blindskrift uden at kigge på tastaturet, er det vigtigt, at du prøver at væbne dig med tålmodighed, for det kan nemlig godt tage nogen tid at lære, især hvis du har mange gamle vaner med i bagagen. Hvis dette er tilfældet, er det en god ide at forsøge at lægge disse vaner bag dig, før du rigtigt begynder at øve dig i blindskrift.

Hjælp til opstart af egen hjemmeside

At blive bedre til blindskrift vil især hjælpe dig, hvis du er ved at starte din egen virksomhed, eller hvis du allerede har en. Dette er et vigtigt redskab, fordi verden i dag er langt mere dynamisk end tidligere, og computeren derfor er blevet et langt vigtigere redskab, som dagligt bruges af mange forskellige grupper på mange forskellige jobs. Der er nogle helt elementære ting, som er vigtige at have styr på, når du er i opstartsfasen af din virksomhed. En af disse ting er en hjemmeside, fordi dette på mange måder er din virksomheds ansigt ud af til, og det er derfor vigtigt, at eventuelle kunder let og hurtigt kan finde informationer ved et enkelt tryk på Google. Men når du har en hjemmeside er det endnu mere vigtigt at kunne skrive og navigere hurtigt, for på denne måde bruges din tid endnu mere effektivt. Dette er derfor endnu en god grund ud af mange til at fokusere på at blive bedre til blindskrift. Hvis du ønsker flere råd og hjælp til at lave din egen hjemmeside, kan du med fordel kontakte websitesupport.dk. Der findes desuden megen hjælp at hente omkring blindskrift på nettet, hvorfor du med fordel kan søge der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *