Almindeligt ur til mænd eller smartwatch? Hvad skal du vælge?

Almindeligt ur til mænd eller smartwatch? Hvad skal du vælge?

Annonce

Står du og skal have købt et nyt ur men er du i tvivl om hvilket ur du skal købe, så forstår vi dig godt. For det har aldrig været sværere at finde ure, fordi der er kommet så mange nye ure i de senere år hvilket har gjort valgmulighederne markant bedre end de var for år tilbage hvor der kun fandtes de traditionelle armbåndsure til mænd som var dem man udelukkende købt dengang.
Men nu kan du vælge mellem et smartwatch og et almindeligt ur, så hvilket af dem skal du købe? Det vil vi forsøge at hjælpe dig med ved at inddrage nogle af de fordele og ulemper som mandemagasinet.dk har fundet ved disse ure, som forhåbentligt gør dit valg lettere.

Fede ure til mænd – Derfor er de et godt køb
Et moderne herreur er ofte nogle af de ure som mænd betegner som de fede ure til mænd, hvor et smartwatch ofte er lavet til hvis man skal lave noget sportsligt som ikke kræver at de er lige så moderne som de andre ure. Men et traditionelt herreur er ofte mere stilrene og simple og derfor perfekte til de pænere anledninger som f.eks. fester og muligvis også på arbejde, hvor de som regel er en smule mere passende end mange af de smartwatches man kan få i dag.
Derfor skal du købe et smartwatch
Hvis du vil have et ur du kan koble op på din telefon, så du f.eks. kan skifte sange og koble op på telefonen sådan at du kan mærke når du får en sms eller en notifikation fra facebook, så skal du vælge et smartwatch. Du kan finde her finde det bedste smartwatch hvis du vil have inspiration til hvilket du skal vælge.

Så hvilket ur skal du vælge?
Så når valget står imellem et smartwatch og et traditionelt ur, så er valget for langt de fleste et traditionelt ur, hvis målet er at bruge det som et smykke, men hvis du skal bruge det mere praktisk i hverdagen, så vil et smartwatch være et rigtig godt valg, hvor det kan bruges til flere ting som f.eks. at tage tid, sætte alarmer og i mange tilfælde også med en mulighed for at blive koblet på telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *