Derfor bør du kende til Google Ads og SEO

Sponsoreret indhold

Der er efterhånden ikke det, som ikke kan lade sig gøre med en computer. Det meste af det vi foretager os, foregår ved en computer. Dog er der mange der ikke har kendskab til annoncer og søgninger på internettet, derfor kan det være en fordel at et bredere kendskab til dette.

Hvorfor bør du kigge nærmere på disse?
De fleste har sikkert hørt om ordene Google Ads og SEO, men det betyder ikke nødvendigvis, at man ved hvad de betyder. Begge dele hører ind under online marketing, og kan være gode at kende til, hvis du selv har en hjemmeside, eller ønsker at starte en, da disse begreber kan give dig den helt rette start, som du mangler.

Hvad er Google Ads?
Google Ads er præcis hvad det lyder som, det er annoncer fra Google, som kommer frem når du indtaster et bestemt søgeord. Men hvorfor er dette en fordel at have? Det er det, fordi mange hurtigt klikker ind på disse, og kan skabe mere omtale omkring din hjemmeside. Det eneste du skal huske på er, at for hver person der klikker ind på denne annonce, så betaler du en lille klikpris til Google.

Hvad er SEO?
SEO betyder på dansk ”søgemaskineoptimering”, og arbejder med at indordne sig Googles retningslinjer, så det kan blive synligt på Google og derved opnå flere kliks. Det er en måde hvorpå din hjemmeside kan få flere besøgsantal, og er en fantastisk mulighed for at få den rette start på din nye hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *