Derfor bør du være opmærksom på Google Rankings

Betalt indhold

Hvis du er en af de mange mennesker der har en hjemmeside, så ved du også hurtigt hvor vigtigt det er, at hjemmesiden fungerer optimalt og er nem at finde rundt i. Men udover disse elementer, så er der også meget andet der kan spille ind i, at din hjemmeside oplever succes, heriblandt er Google Rankings vigtigt at kende til.

Hvad er Google Rankings?

Som hjemmesideejer ved du også, at SEO er en stor del af det. Søgeord, linkbuilding og online marketing bliver hurtigt centrale faktorer hos de fleste hjemmesider. Men det er bestemt ikke alt. Det er også en klar fordel at følge med i rankings, men hvorfor er det egentligt det? Tjek rankings i Google så du kender til din egen hjemmesides placering. Det er vigtigt for enhver hjemmeside at være synlig i Google, eftersom det derved vil tiltrække flere clicks, og derved også flere fremtidige kunder. Med Google Rank Tracker har du mulighed for at tracke dine egne søgeord, for at se hvilke søgeord der gør sig bedst i Google, og hvilke du bør arbejde lidt ekstra på. Du kan også se hvilke lande det tiltrækker flest kunder fra, og dette kan hjælpe dig til at skabe en bredere og mere international hjemmeside.

Hvorfor er Google Rankings vigtigt at have kendskab til?

Det er dog ikke alt Google Rank Tracker har at byde på. Ikke nok med, at du kan tjekke dine egne placeringer i Google, så kan du også spore andres, så du kan se hvad de gør anderledes, og derved drage inspiration fra dem, så din egen placering også kan blive højere. Tjek rankings i Google for at sikre dig, at din hjemmeside klarer sig som den skal, samt at den er synlig i Google, og gerne forholdsvis højt oppe i rankings. Hvis ikke dette er tilfældet kan du spore dine egne placeringer og se hvor du klarer dig både værst og bedst, og derved sammenligne hvilke forskelle der er imellem de to. På den måde kan du få mest muligt ud af dine søgninger og få en højere og bedre placering i Google.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *