Står du overfor det næste step i den selvstændige verden som er bogføringsdelen, så kan du med fordel overveje et regnskabsprogram online.

Lav ikke knokkelarbejdet, hvis du kan få det gratis andetsteds

Der er rigtig mange gode valgmuligheder, når det kommer til at finde et passende regnskabsprogram online. Det kan måske være at du i starten havde tænkt, at du ville klare det hele selv og i et Excel ark fordi du er rigtig dygtig og erfaren i Excel i forvejen. Men det kan ikke anbefales at gå den vej.

Det kan godt lade sig gøre at bygge et excel-ark op med diverse kodninger i alle felterne, således at du har en fornemmelse af at det virker som det skal. Sandheden er bare at der er korrekte måder der skal opstilles regnskaber på og vi ved selv at der kan ske fejl for selv eksperten – det ville være virkelig ærgerligt at udarbejde flere timers bogføring med forkert momskodning eller noget helt andet.

Spar penge hvor det giver mening

Hvis du allerede havde overvejet bare at bruge Excel, er du helt sikkert den prisbevidste type, der gerne vil spare hvor det giver mening. Du har måske lige skimmet internettet for valgmulighederne og opdaget at der kan være ret dyre regnskabsprogrammer derude.

Det betyder ikke at du nødvendigvis skal hoste op med den store omgang guld for at være dækket ind med et regnskabsprogram, for der er heldigvis også de billige alternativer som f.eks. dinero eller billy. Faktisk kan du få både dinero og billy ganske gratis, hvis dine behov i virksomheden passer derefter.

Du kan evt. tjekke forskelle på dinero vs billy her, og selv få et godt overblik over hvad der menes når du læser at der er en prisforskel alt efter hvad virksomhedens behov lyder på. Det kan nemlig sagtens være at du kan klare dig med en gratis udgave af enten den ene eller den anden slags.

Undgå det du ikke selv skal bruge og spar pengene

Hvis du er typen der bare har styr på hvordan man bogfører alt og har tendens til at være lærenem i systemer så er der virkelig ingen grund til at du betaler i dyre domme for at modtage bogføringshjælp eller lignende ydelser/funktioner, som koster ekstra.

Det er lidt lige som en ganske almindelig indkøbsvogn i supermarkedet. Jo flere varer der kommer i vognen, desto mere dyr bliver hele indkøbet.

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *