Dette indhold er sponsoreret. 

Vores liv er mere eller mindre forbundet til internettet, og de fleste af os er daglige brugere af det. Internettet giver os mange muligheder, men det gør os også sårbare. Vi lever nemlig i en tid, hvor man aldrig kan vide, om man bliver overvåget eller ej, og derfor er online privatliv vigtigt. Baseret på din enheds IP-adresse, kan din internetudbyder nemlig se alle dine online aktiviteter. Disse data kan blive videresendt til firmaer over hele verdenen, hvilket gør at både firmaer og kriminelle kan opsnappe dine oplysninger. Vil du gerne være sikker på, at du ikke bliver overvåget? Så skal du benytte en VPN – uden en VPN er din IP-adresse nemlig tilgængelig. En VPN omdirigerer din internetforbindelse gennem en fjernserver, og hos PrivacySharks kan du få et overblik over, hvilken VPN udbyder der er bedst egnet til dig. Er du interesseret i at vide mere om, hvad VPN er, så læs med her. 

Hvad er en VPN?

VPN er en forkortelse for Virtuel Private Network, og en VPN er et brugervenligt program, du kan installere på din enhed. VPN-forbindelsen vil kryptere din internettrafik, så du sikkert og privat kan surfe på nettet. Det er dermed en beskyttelse af din enhed, og en god måde at beskytte dig selv mod den konstante overvågning. En VPN-forbindelse sender din internettrafik igennem en sikker server, og når du surfer på nettet, vil det dermed ikke være din enheds IP-adresse, der bliver gemt på serveren, men i stedet IP-adressen på den server, du er koblet til gennem din VPN. Du kan derfor ikke identificeres på IP-adressen, og derfor kan ingen få adgang til dine oplysninger. 

Det skal du overveje, inden du vælger en VPN-udbyder:

Når du skal vælge en udbyder, er der flere ting, der er værd at sammenligne, og det første er prisen. De fleste VPN-udbydere har en billig månedlig pris, og du skal derfor vurdere, hvor mange penge, du hver måned vil bruge. Mange VPN-udbydere har en gratis prøveperiode, hvilket giver dig mulighed for at vurdere om VPN-udbyderen er noget for dig. De fleste har en prøveperiode på enten 7- eller 30 dage, så hvor lang en prøveperiode du ønsker, er derfor også noget du skal have med i dine overvejelser. Der er et stort udbud af VPN-udbydere, og det kan være svært at overskue, hvilken udbyder man skal vælge. Heldigvis kan PrivacySharks DK gøre valget lidt nemmere, da du på deres website både kan sammenligne prisen og læse anmeldelser om de forskellige udbydere.


Kategorier: Online Sikkerhed