Har du nogensinde overvejet e-cigaret?

Du har måske set eller hørt om nogle i din omgangskreds, som ryger e-cigaret i stedet for almindelige cigaretter. Måske du selv har overvejet at kvitte smøgerne fremfor en e-cigaret, men hvorfor egentlig gøre det? Det er der flere gode grunde til at gøre.

 

Du får lettere ved rygestop

Er du en af dem, der går med tankerne om at begynde på et rygestop på et tidspunkt, vil en e-cigaret være en rigtig god begyndelse. Med en e-cigaret får du stadig samme fornemmelse af at ryge, men det er hverken lige så sundhedsskadeligt eller fyldt med tobak. Derfor vil det ikke føles som en rygestop, selvom du faktisk stopper halvt ved at droppe smøgerne fremfor en e-cigaret. Med en e-cigaret kan du selv bestemme hvor høj nikotinmængden, skal være. Derfor kan du f.eks. sænke mængden stille og roligt, hvis du gerne vil bevæge dig hen imod et rygestop.

 

Det smager og lugter bedre

Lugten af røg og tobak der følger med at ryge almindelige cigaretter, kan godt være rigtig generende for både dig selv og dine omgivelser. Måske du har en kæreste, som ikke selv ryger, og som hader når du lugter af røg. Eller måske det går dig på, at du skal gå frem og tilbage fra sociale arrangementer for at ryge, fordi lugten generer folk. Med en e-cigaret følger samme lugt ikke med. Dampen fra den sætter sig ikke som en lugt i alting som med almindelige cigaretter. Desuden kan smagen faktisk godt være rigtig dårlig, men det kan du også lave om på med en e-cigaret, for den kan fås med rigtig mange forskellige smage. Du kan bl.a. gå rundt og ryge frugtsmag, sliksmag, mentolsmag m.m.

 

Spar penge ved at kvitte smøgerne

Alle ved, at rygning er en virkelig dyr vane. Det er nogle trælse penge at skulle bruge, men samtidig kan du ikke lade vær, fordi du gerne vil ryge. Dog findes der en løsning, hvis du stadig gerne vil ryge, men samtidig spare nogle penge. Løsningen er at skifte dine cigaretter ud med en e-cigaret. Hvis du normalt plejer at ryge en pakke dagligt eller mere f.eks., vil du kunne spare rigtig mange penge ved at skifte.

 

Det er meget mere praktisk

E-cigaret er en virkelig praktisk løsning sammenlignet med almindelige cigaretter. Du slipper for at stå i den trælse situation, hvor du har glemt en lighter hjemme og nu skal spørge forskellige mennesker på gaden om en. Når du har en e-cigaret, skal du aldrig tænke på at have andet end den med i lommen eller tasken. Du skal ovenikøbet aldrig tænke på at have et sted, hvor du kan komme af med din aske eller skodder. Det er dårligt for miljøet, hvis du bare smider dit skod, men det er ofte fristende, hvis ikke du er i nærheden af en skraldespand. Du undgår det besvær fuldstændig med en e-cigaret, og på den måde er du samtidig med til at skåne miljøet en smule.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *