Annonce

Der er mere og mere snak om bæredygtighed i dag end der var for bare 5 og 10 år siden. Det er gået virkeligt stærkt, fordi folk begynder at få øjnene op for alle de muligheder vi har for at leve bæredygtigt, uden at vi skal fortage nogle særligt store ændringer i vores hverdag. Der er ingen tvivl om at vi alle bør tænke på at leve bæredygtigt på vores egen måde, men der nogle praktiske ting du kan gøre for at gå mere op i bæredygtighed hjemmefra.

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed er når vi lever på en måde, hvor vi i dag ikke opbruger jordens resourcer så det mindsker muligheden for at kommende generationer kan få samme glæde af dem som vi har i dag. Det betyder f.eks. at når vi i dag fælder et træ, så skal vi som minimum også plante et nyt træ. Ja vi skal faktisk gerne plante 2 nye træer fordi der går mange år før de træer man planter opnår samme størrelse som det store træ man har fældet. Læs mere om hvad bæredygtighed er her hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan leve mere bæredygtigt.

Gå efter bæredygtighed når du handler ind online

Når du skal købe produkter på internettet, så er det altid en god ide at gå efter de produkter som rent faktisk går op i bæredygtighed. Der er mange produkter som reklamere med at de har certifikater omkring bæredygtighed og du kan med fordel vælge at gå efter disse produkter frem for andre som ikke går op i bæredygtighed.
Det kan være plejeprodukter, hvor du går efter produkter der er svanemærket, som viser at produkterne bæredygtige og miljøbeviste. Det gælder faktisk ikke bare selve produktet, men hele produktets rejse, lige fra produktion til emballage, fragt og til salget i butikkerne.

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *