Hvad har IP adresser med linkbuilding at gøre?

Dette er et sponsoreret indlæg.

De fleste er godt klar over, at man skal være grundig og oprigtig i sit arbejde med linkbuilding for at det faktisk hjælper med at give dit website flere direkte besøgende og bedre placeringer på Google.

Hvis vi kigger på det sidste først og gerne vil have bedre ratings på forskellige værktøjer, som ahrefs o.l. samt bedre placeringer på Google, så er IP adresser pludseligt vigtige ift. linkbuilding.

For det kan godt være du har en ven med 35 hjemmesider, hvorfra du kan få links, men hvis de har dårlige ratings hos Google, ahrefs og alle ligger på samme subnet, eller endnu værre, den helt samme IP adresse, så vil det i bedste fald ikke gøre dig noget godt.

Med andre ord, så kan du lige så godt gøre dit forarbejde godt og vinde i stedet for at skyde med spredhagl og spilde dine ressourcer. Derfor bør du opbygge en linkbuilding liste evt. med hjælp fra et bureau, som Bondtofte og Co, så du får et overblik og dermed bedre kan udvælge links fra relevante kilder, af høj kvalitet og med forskellige subnets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *