Investering for begyndere – 3 ting du kan investere idag

Investering for begyndere – 3 ting du kan investere idag

Annonce

Der findes utroligt mange ting man kan investere i nu om dage. Det er blevet lettere og lettere at investere sin opsparing end det var for år tilbage og mulighederne for at investere i nærmest hvad som helst er også eksploderet. Når man investerer sine penge i f.eks. aktier, så køber man sig ind i en lille del af en virksomhed, og dette kan du faktisk gøre hjemmefra. Men der er faktisk også andre ting du kan investere i, idag, som jeg vil komme ind på i denne artikel. Du kan læse meget mere på https://stabilokonomi.dk/ hvor der er anmeldelser af forskellige platforme og lignende du kan investere i.

Aktier

Aktier er en af de mest velkendte muligheder for at investere dine penge og det er også en af de lettest muligheder at komme i gang med. Når du investerer i aktier så køber du dig som sagt ind i en lille del af virksomheden du køber aktier i. Men der er ingen tvivl om at aktier igennem de seneste 100 år også har været nogle af de mest lukrative investeringer derude med et afkast inklusiv alle aktiekriser på mellem 5 og 7% om året hvilket er ganske imponerende. Tjen penge online på aktier ved at starte stille og roligt ud med at finde nogle relativt sikre aktier eller investeringsforeninger, som du undersøger grundigt inden du går i gang med at investere.

Ejendomsinvestering

Ejendomsinvesteringer også en af de ældste måder at investere sine penge. Investering i ejendomme har stort set altid fundet sted i mange hundrede år og eftersom vi alle sammen uanset hvad oftest skal have et sted at bo, så er det også en måde at forrente sine penge på, som er rentabel i mange år frem uden at man forventer at der kommer voldsomme fald eller stigninger. Alt i alt en stabil investering.

Crowdlending

Crowdlending giver dig mulighed for at tage bankens rolle og låne dine penge ud. Når du investerer med crowdlending, så låner du dine penge ud til andre imod at du får en forudaftalt rente til gengæld. Her ved du præcist hvor meget du får i afkast og du er helt sikker på præcist hvor meget du har om 12 måneder, som man med typer investering aldrig vil kunne være 100% sikker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *