Investering i kryptovaluta på eToro – Så hurtigt kan du komme i gang

Investering i kryptovaluta på eToro - Så hurtigt kan du komme i gang

Annonce

Igennem de seneste år er der kommet flere og flere muligheder for at investere sine penge. En af de nyere måder at investere sine penge og måske endda den nyeste måde, er at investere i kryptovaluta. Kryptovaluta er blevet yderst attraktivt at investere i, og blev især kendt i 2017 hvor de steg voldsomt og gjorde mange millionærer natten over. Men markedet blev overophedet og alle begyndte hovedløst at investere deres opsparinger i Bitcoins, og pludseligt så røg luften af ballonen. Men efter et par år er markedet indenfor kryptovaluta blevet stabiliserede og de store handelsplaforme er begyndt at åbne op for kryptovaluta, som f.eks. eToro som er en af EU’s største platforme.

Hvad er eToro for en platform?
EToro er en handelsplatform som blev skabt i 2006 med en vision om at skabe automatiske investeringer. Dette er lykkes og i dag har eToro over 9 millioner brugere på deres platform. De er især kendt for investering i aktier på eToro men nu er kryptovaluta også begyndt at blomstre på platformen fordi folk begynder at se at markedet er blevet mere stabilt end tilbage i 2017.
På eToro kan du investere i alt lige fra aktier til rårvarer, valuta, indeksfonde og copytrading og alle handler kan fortages med gearing hvor du låner penge af platformen til at fortage større handler, eller uden gearing hvor du bare investere på normal vis.

Investering i kryptovaluta
Kryptovaluta er som sagt en af de nyeste investeringsmuligheder der er på markedet, hvor f.eks. aktier har været muligt at investere i over 100 år. Det betyder også at man skal forvente en større risiko, fordi man ikke helt ved præcist hvornår de stiger og falder. Men når du først har oprettet en konto på en platform som eksempelvis eToro så kan du søge efter de kryptovalutaer du gerne vil investere i. Her kan du købe dem, og nu skal du blot vente på en stigning, præcist som med aktier. Du kan læse mere kryptovaluta hvis du vil lære hvilke du kan holde øje med i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *