Langsom computer med Windows 10 – Sådan bliver den hurtig igen

Der findes flere og flere derude som beretter om at deres computer er blevet langsom med Windows 10, og det er der en god grund til. Der nemlig nogle indstillinger på din computer som du bør kende til for at sikre at den er hurtig igen, som mange ikke kender til.

Men hvorfor bliver din computer langsom med Windows 10? Det kigger vi nærmere på i denne artikel hvor du vil finde ud af hvordan du løser problemet nemt og hurtigt.

Langsom Computer med Windows 10

Mange som har eller får en computer med Windows 10, oplever at den enten er langsom fra starten eller i hvert fald bliver langsom relativt hurtig. Men hvad pokker kan man gøre for at løse problemet? Du frygter måske at du skal ud og købe en ny computer, eller måske skal du have fat i en IT-mand som skal gøre det for dig? Bare rolig, det er intet problem at gøre det selv, og du kan nemt og hurtigt sørge for at gøre den hurtig igen. Hvis du har en langsom computer med windows 10 så skal du blot gøre nogle få enkle ting, og så vil den blive hurtig igen.

Sådan bliver din computer hurtig igen

Er du bange for at du ikke kan få en hurtig computer igen fordi du ikke tror at du kan lave det tekniske der skal til? Hvis du besøger det link vi henviser til længere oppe, så vil du komme over til en trin for trin guide med 5 simple trin til at få en lynhurtig opstart af din Windows 10 igen. Og derudover så er der også en guide til hvordan du kan rense din computer for en masse unødvendige programmer som uden tvivl sløver din computer ned og derfor ikke få som den til at køre optimalt. Du kan nemlig bruge et program som hedder pc-speedkit.dk som renser din computer for unødvendige filer, og retter fejl i databasen, så den bliver hurtig igen, uden at du skal gøre noget som helst selv.

Programmet hjælpe dig nemlig også med at sikre at der ikke i fremtiden kommer fejl og problemer med databasen, og du kan sætte det til at køre helt automatisk som det nu passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *