Sponsoreret indhold..

Tjen lidt ekstra med smart investering

Har du overvejet at investere i aktier eller andre former for investeringsobjekter for at få et ekstra tilskud til studierne, pensionen eller drømmerejsen – men bliver du skræmt bort af finansverdenens komplicerede terminologi og af omkvæd såsom “ingen ved hvad fremtiden bringer”?

Generelt set er vi danskere en smule skeptiske, når det kommer til investering, som er baseret på “luftige” værdier såsom kryptovaluta, værdipapirer eller lignende. Der er dog ingen grund til at være overdrevet skeptisk, for sandheden er, at de danskere, der investerer klogt i aktier, sidder bedre og mere sikkert økonomisk i forhold til fx pension og bolig.

 

Nemt og sikkert at komme i gang med investering i aktier

Du behøver heller ikke hæve rub og stub på opsparingskontoen, for i dag kan du nemt komme i gang med at investere for et mindre beløb under 10.000 kroner. Det er dermed en ganske sikker begyndelse på et indbringende investeringsprojekt, og du skal under ingen omstændigheder ikke frygte at miste huset på det! Derudover tror mange, at man skal tage et udvidet kursus i investering og finans for at investere smart – det er bestemt en myte, der vil have bedst af at blive manet til jorden!

I dag findes der et væld af online investeringsplatforme, hvor du selv kan købe og sælge aktier løbende, ligesom du kan finde udførlige onlinekurser i aktie investering – på mininvestering.dk kan du for eksempel finde solide tilgængelige guides til investering i aktier, kryptovaluta, ejendom og meget mere.

 

Fornuftige begynder-strategier for investering i aktier

Men hvilke strategier for investering i aktier skal du starte med, så du får en god start på dit eget investeringsprojekt? Vi bringer en lynguide her!

 

Beslut dig for en enkelt investeringsstrategi

Der er selvfølgelig mange måde at investere i aktier og andre værdipapirer på, men vil du have succes må du udvælge én, som du følger over længere tid.

Du kan enten vælge at en meget aktiv strategi, hvor du løbende holder øje med udviklingerne på aktiemarkedet og er hurtig til at henholdsvis købe og sælge, når kurserne står i din favør. Det kræver selvsagt meget tid og at du sætter dig grundigt ind i aktiemarkedets mange aktører og mekanismer.

Modsat kan du vælge at lade andre gøre dette arbejde for dig – enten ved at lade tiden råde, satse lidt og vente på at dine “ukendte” aktier stiger med udviklingen, eller ved at du lader andre om at købe og sælge!

Ved sidstnævnte mulighed kan du med fordel benytte dig af en investeringsrobot som ved hjælp af algoritmer og specialsoftware mere eller mindre kan forudsige fordelagtige tidspunkter at købe og sælge på. Dette er nemlig en hel del billigere form for investering end at være tilknyttet selskaber og børsmægler, der sælger den service at investere klogt på vegne af dig.

Du kan læse mere her, hvis du vil have en trin-for-trin guide til at starte med investering i aktier online – må kursen være med dig!

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *