ANNONCE

Mange danskere bruger lang tid på deres computer, og det er derfor vigtigt at du er opmærksom på hvordan du færdes over internettet. Men, selvom vi bruger meget tid på at beskytte os online, så er det vigtigt at vi ikke glemmer at tage vores forholdsregler i brug, ude i den virkelige verden.

Smart alarmsystem fra Somfy

Vi er mange der bruger vores computer dagligt til lidt af hvert. Nogle har intet problem med, at deres IP-adresse er synlig, og andre ønsker at skjule den ved brug af VPN. Det er en utrolig god idé at være opmærksom på hvad der foregår online, fordi vi desværre kan blive udsat for identitetstyveri, hackere og diverse virusser. Men selvom der kan foregå meget på nettet, så er det også vigtigt at du passer på dig selv, dit hjem, og selvfølgelig også din computer. Så hvad med at overveje et alarmsystem? Men her taler vi selvfølgelig ikke om et hvilket som helst alarmsystem, vi taler om det fra Shop Somfy. Det er nemlig en smart, lige til tyverialarm til hjemmet, som skal sørge for, at du ikke føler dig utryg i dit eget hjem. Det er dog en anelse mere avanceret end de fleste alarmsystemer, men dette skyldes, at du skal kunne føle dig helt tryg uanset tidspunkt.

Hvad kan dette alarmsystem tilbyde?

Dette smarte system kan mere end blot at give besked. Først og fremmest, vil alarmen ringe for at skræmme tyven væk, det sekund systemet detekterer et indbrud. Du kan også vælge en manuel alarm, som du selv kan starte ved blot et klik fra din telefon. Men det er ikke alt. Hvis systemet dekreterer et indbrud, så vil der blive taget billeder og blive optaget lidt af hændelsen, så du kan bruge dette til at vise til politiet efterfølgende. Dette sikkerhedsudstyr er noget du sjældent har set mage til før, og kan endda kobles sådan til, at selv ved strømafbrydelser, så vil systemet stadig fungere. Det handler om at vi skal føle os trygge i vores eget hjem, og dette job løser Somfy nemt, enkelt og ganske hurtigt. Så hvad venter du på? Klik på det overstående link for at læse mere om det smarte alarmsystem, og se om ikke det er noget du godt kunne bruge derhjemme i din egen husstand.

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *