Annonce

Der er mange, der taler om, at det er vigtigt at have en god balance mellem arbejdet og fritiden, og det er der virkelig noget om. Der er ikke nogen tvivl om, at for meget af den ene af disse kan være skadeligt for dig, og for at opretholde en tilstand, hvor du hverken brænder ud eller sumper helt ind, er det så vigtigt at sørge for at finde den bedste balance mellem de to.

Det gør sig især også gældende, hvis du er selvstændig. Her kan det for mange være endnu sværere at finde balancen mellem de to, da der altid er mere, der bør laves på virksomheden, og da det hurtigt kan blive nemt at udskyde og nedprioritere fritiden helt.

Sørg for at holde henvendelser i virksomheden væk fra privatlivet

Hvis du er selvstændig inden for en branche, hvor du ofte får en hel masse henvendelser, kan det være svært at holde helt fri, da beskeder, emails og opkald bliver ved med at tikke ind på din mobiltelefon. Her kan det være nødvendigt at anskaffe sig en telefon, der kun er til arbejde, og som du kan lægge væk, når det er fyraften.

Den nye iPhone 12 er på vej på markedet, og mange spekulerer i, hvad det kommer til at betyde og hvilke funktioner det nyeste skud på Apples stamme kommer til at få. Der er mange, der mener, at det bliver den første iPhone, der er kompatibel med det nye 5G netværk, og det kunne ikke være mere belejligt ifølge vores kontakt fra Mobilsiden.dk, der udtaler til os:

“Mobiltelefoni og bredbånd har aldrig været mere kompliceret end i dag og snart kommer 5G i Danmark og gør det hele endnu mere kompliceret. Vi gør en dyd ud af, at gøre det let for danskerne at finde bedste og billigste mobilabonnement, og bredbånd”, Daniel Søgaard Hald, Mobilsiden.dk.

Det er en rigtig god idé at have et kontor væk fra hjemmet

Mange selvstændige falder i den fælde, at de rigtig gerne vil arbejde hjemmefra. Det kan der være mange grunde til. Det er billigere, da du ikke skal betale husleje for et kontor ude i byen. Samtidig er det nemt at komme på ”arbejde”, da du med et hjemmekontor ikke skal bruge nogen tid på transport.

Men faktisk er det en rigtig god idé at få et kontor ude i byen. Det er det, da det giver dig et sted, hvor du ved, du skal arbejde, når du møder op. Samtidig bliver du ikke distraheret af de mange praktiske gøremål, der er i hjemmet, når du skal arbejde.

Du kan indrette dit kontor, som du ønsker, så du kan købe de bedste møbler og endda også gøre plads til større forsamlinger ved at købe konference stole og mange andre ting, der giver dig mulighed for at rumme flere mennesker.

Lav dit hjem til en oase, du kan slappe af i

Når det kommer til din fritid og din tid i hjemmet, er det vigtigt, at du kan lave dit hjem til en hyggelig oase, hvor du bliver inspireret til at slappe af og komme helt ned i gear. Det kan du blandt andet gøre ved at gøre dit soveværelse hyggeligt og roligt, så du har et sted at slappe helt af derhjemme.

Du kan finde gode idéer til indretning af soveværelset, så du kan skrue ekstra meget op for de hyggelige elementer som en masse puder, tunge dyner, tæpper og måske endda lækre lys med en afslappende aroma. Et roligt og varmt soveværelse kan bringe rigtig meget glæde med sig.

Kategorier: Off topic

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *