Annonce

De fleste kan nok ikke komme udenom, at man måske en enkelt gang eller to har overvejet, hvor alle ens informationer ender henne, når man befinder sig på nettet. Hvilke oplysninger bliver egentlig gemt? Og hvor meget information ligger tilgængeligt om os ude i den store internetsky.

En ting, der er sikkert, er, at hver gang vi logger på os på nettet – om det er i toget, på arbejde eller hjemme i vores eget hjem, registreres en IP-adresse, som kan lokaliseres til lige netop der, hvor vi befinder os. Det betyder altså, at vores IP-adresse ikke er privat. Det kan du læse mere om her.

Fordi vores IP-adresse ikke er privat, når vi logger på nettet, er det en god idé at være ekstra varsom på andre punkter, når vi befinder os på nettet. Det kan for eksempel være en god idé at holde sig væk fra ulovlige sider på nettet, som din internetudbyder kan se gennem din historik.

Derudover anbefaler sikkerdigital.dk også, at man laver et stærkt password, der sikrer, at andre ikke kan få adgang til de informationer, man ligger inde med. Samtidig anbefales det også, at man ikke genbruger sit password.

Virksomheder skal være opmærksomme

Men det er ikke kun dig som privatperson, der skal være opmærksom på at beskytte personlige oplysninger på alle tænkelige måder, når det kommer til din færden på nettet.

Virksomhederne går nemlig ikke fri. De kan i høj grad være udsat for angreb, der påvirker virksomheden i en negativ retning. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed også fokuserer på at sikre sin virksomhed bedst muligt.

Det kan måske virke attraktivt at få sin hjemmeside så bredt ud som muligt på nettet via linkbuilding gennem andre hjemmesider. Her er det dog en god idé, hvis virksomheden er ekstra opmærksom på, hvad det er for en hjemmeside, man laver linkbuilding med, inden man vælger at skabe links fra andre hjemmesider til sin egen virksomheds hjemmeside.

Kategorier: Online Sikkerhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *