Ingen tvivl om, at Zoom er i rampelyset på grund af Covid-19-pandemien, da virksomheder kæmper for at overleve i løbet af denne hårde tid. Brugere har skyndt sig hen imod videoopkaldsapplikationer, da alle er bundet til at arbejde hjemmefra. Men blandt alle disse applikationer er Zoom blevet meget populær til videoopkald. Zoom kritiseres meget for dets sikkerhedspolitikker, og nu har de annonceret, at gratis brugere ikke vil være i stand til at få ende-til-ende-kryptering til deres videoopkald. Vi vil vende tilbage til dette senere, men lad os først diskutere, hvad Zoom allerede har at tilbyde dig:

Zoom og dens funktioner

Som nævnt ovenfor er Zoom den mest populære videoopkaldsapplikation i disse dage. Den har en gratis plan, og den betalte plan starter fra 14.99$. Med en gratis plan kan du få alle de grundlæggende funktioner til videokonferencer. Med Zoom er der ingen begrænsninger for antallet af møder, og enhver kan tilmelde sig, hvis han/hun har et link til mødet eller de kan tilmelde sig via en telefonlinje. Hvis internetforbindelsen er hurtig, kan du nyde videokvalitet op til 70p og klar lyd. Den har også virtuelle baggrunde for at sikre en professionel baggrund og privatliv. Skærmen kan deles af flere brugere, og du kan også bruge tavlefunktioner. Den fungerer fint på iPad / iOS, Android, Windows og Mac, så du behøver ikke at være bekymret for noget, da alle dine enheder er dækket. Gratis planer understøtter også lokal optagelse.

Betalte planer inkluderer forretningsrelaterede funktioner, for eksempel styring, gruppering, admin dashboard til at holde styr på deltagelse i møder. Betalte planer understøtter også cloud-optagelse, som ikke understøttes i de gratis planer.

Fordele

  • Det er nemt at installere et program, der gør dit liv lettere.
  • Du kan tilmelde dig hele dit team på samme tid.
  • Du kan kontakte mennesker fra hele verden uden at gå på kompromis med video- og lydkvalitet.
  • Du behøver ikke at bekymre dig om opkald der falder ud; den giver en klar forbindelse.
  • Betalte planer er ikke dyre.
  • Kompatibel med flere operativsystemer.

Ulemper

  • Chatfunktioner kunne være mere avancerede end den nuværende.
  • Brugeroplevelsen kan forbedres
  • Det fungerer ikke godt, når internetforbindelsen er langsom
  • Mobilapplikationen har ikke en god lydkvalitet

Ende til ende-kryptering er kun for betalende brugere

Det er blevet annonceret, at fremmedkryptering vil blive tilbudt til videoopkald, men kun for betalende kunder. Med andre ord forsøger Zoom at forhindre deres platform bruges til dårlige formål.

CEO Yuan Eric siger, at Zoom ønsker at arbejde sammen med lokalt politi og FBI. Det er ikke et klart udsagn og på en eller anden måde kontroversielt. Senere blev hans erklæring og virksomhedens politik forklaret af Alex Stamos, der er sikkerhedskonsulent. Han siger, at Zoom kæmper med at forbedre privatlivets fred og reducere den menneskelige påvirkning af misbrug af deres produkter. Sikkerhedsspørgsmål er uden tvivl overalt, men dine data kan sikres, hvis du bruger VPN, hvis du ikke ved noget om det, kan du her læse en guide om hvad VPN er.

PT kan Zooms Tillids- og sikkerhedsteam se ethvert møde, de ønsker, og kan også rapportere det, hvis de finder det misbrugt. Med ende til ende kryptering, vil Zoom-medarbejdere ikke være i stand til det. I dette tilfælde er der ingen bagdør. Han forklarer også, hvordan maksimale møder bruger funktioner, der ikke er kompatible med kryptering fra ende til ende.

Det nuværende zoom-system tilbyder ende til ende-kryptering til virksomheder og forretningsbrugere. Dette system har også en forskel; ikke-erhvervsorganisationer som skoler får ende til ende kryptering, selvom de ikke betaler. Ifølge Stamos kan det muligvis ikke eliminere misbrug, men det kan reducere faren og skaderne. Der er ingen særlig frigivelsesdato for disse nye krypteringsfunktioner med Zoom.

Endelig dom

Zoom er uden tvivl et fremragende funktionsrigt program, som du nemt kan installere på dine enheder. Men det har været udsat for en masse kritik vedrørende dets sikkerhed, som de forsøger at forbedre. Nu vil de tilbyde ende til ende kryptering kun til betalende brugere, og ifølge repræsentanter vil det reducere misbrug og vil også vise sig at være nyttigt til at fjerne skader som følge af menneskelig indflydelse.

Kategorier: Online Sikkerhed

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.