Sådan får du mest muligt ud af din nye mobiltelefon

Sådan skaber du den bedste balance mellem arbejde og fritid

Annonce

Når vi vælger at gå ud og købe os en mobiltelefon, så er det også med håbet om at den nok skal holde i et godt stykke tid. Det betyder at vi skal være gode til at passe på den, og sørge for at gøre vores for, at den holder så længe som muligt. Men med en mobil følger også et ansvar, såsom at holde styr på et abonnement.

Oister er svaret

Dét at have en telefon er i sig selv nemt nok, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke du undersøger hvad for et abonnement du kan få. Vi er mange der bare tager det første og bedste, uden egentlig at tænke over hvor dyrt det bliver i længden. Ja, vi ender faktisk med at betale dobbelt så meget som vi burde, bare fordi vi er uopmærksomme, og ikke ønsker ”besværet” med at skulle skifte abonnement. Men der er ingen der siger at det skal være super besværligt. Du kan sagtens nemt og hurtigt skifte abonnement, og så endda til et hvor du sparer masser af penge. Men hvor kan du finde det billigste mobilabonnement, spørg du måske? Hertil er vi nødt til at svare dig, at det er Oister du skal tage et kig på. Oister har tonsvis af abonnementer til ganske fordelagtige priser, så hvad venter du på?

Husk at være opmærksom på din online sikkerhed

Som vi nævnte tidligere så er det at have en telefon noget af et ansvar. Det lyder fjollet, men ikke desto mindre så er det sandt. Når vi bevæger os rundt på nettet, uanset om det er på din telefon eller på din computer, så er din IP-adresse synlig. Selvom langt de fleste danskere har en synlig IP-adresse, så kan det stadigvæk være en fordel at overveje at skjule den. Det kan det være, netop fordi du er mere modtagelig overfor hackere og virusser, hvis den er synlig. Mange af os tænker ikke over at vi skal passe på os selv online, især ikke når vi bevæger os på internettet over mobiltelefonen. Men det er stadigvæk vigtigt at du er opmærksom på din online sikkerhed, for så får du helt sikkert mest glæde ud af din mobiltelefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *