Sådan kan du få mere online sikkerhed

Sponsoreret indlæg

Vi lever i en digital tidsalder, og det betyder, at næsten alt hvad vi foretager os, foregår på internettet. Vi opbevarer personlige oplysninger og private informationer online, som vi bruger til at oprette profiler på hjemmesider, gøre online køb og tjekke vores bankoverførsler. Men desværre er internettet ikke altid sikkert og nogle gange kan personfølsomme oplysninger ende i de forkerte hænder. Man kan også blive ramt af virus eller andre former for hacking. Det er en ærgerlig situation at ende i, men heldigvis kan du nemt forbedre din online sikkerhed. Herunder kan du læse hvordan!

 

5 tips til bedre internetsikkerhed

 1. Installer et sikkerhedsprogram.
  En nem måde at forhindre virus og beskytte personlige og økonomiske informationer, er ved at installere et sikkerhedsprogram på din computer. Du kan med fordel tjekke forskellige sikkerhedsprogrammer ud, således du nemmest kan finde den rette til netop dine behov.
  Hvis du har brug for den allermest optimale internetsikkerhed, så kan det muligvis ende med at blive en stor udgift. De toptunede programmer kan nemlig have en høj pris. Hvis du er nødsaget til at installere et sådant program, så er der råd at hente, hvis der er en smule tomt på kistebunden. Læs mere her om minilån.
 2. Vær på vagt over for svindel på din e-mail.
  Hackere kan finde frem til personlige oplysninger gennem din e-mail, hvis du ikke er opmærksom. Nogle gange forklæder de sig som afsendere, du kender i forvejen. Derfor kan det ved første øjekast ligne, at du får en mail fra et site som for eksempel Facebook eller anden side, du normalt stoler på. Tjek derfor afsenderen på e-mail adressen og vurder om den virker troværdig. Sørg for ikke at klikke videre på links, der kommer fra en afsender du ikke kender og vær særligt varsom med mails, der lander i dit spam-filter.
 3. Stærke adgangskoder er vejen frem.
  Den letteste og hurtigste måde du kan få onlinesikkerhed på, er ved at gøre brug af stærke adgangskoder. Hvis du benytter dig af en svag kode, kan hackere nem gætte den og blive uindbudte gæster. Det er altid en god idé at veksle mellem forskellige koder på forskellige sider. Derudover er det ikke hensigtsmæssigt at bruge din fødselsdato eller blot 1234. Vær derfor lidt kreativ med dine koder og få mere sikkerhed.

 

Pas på din computer og få online sikkerhed på samme tid

Hvis du gerne vil holde din computer i bedst mulig stand, så er det en god idé at slukke den, når den ikke er i brug. Det er også godt for din internetsikkerhed, da den naturligvis ikke er tilkoblet internettet mere. Sørg også for at opdatere din software, når din computer kommer med en melding. Det gør, at din computer vil fungere mere optimalt og være hurtigere. Samtidig indeholder denne type opdateringer også nye sikkerhedstilføjelser, som er gavnlige for dig. It-eksperter finder hele tiden nye huller, som de gerne vil lukke i din software, så derfor er det en god idé at være opmærksom på nye meldinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *