Sådan optimerer du din hjemmeside på Google

Sådan optimerer du din hjemmeside på Google

Annonce

Har du brug for at få din hjemmeside højere op i søgefeltet på Google? Så læs med her og find ud af hvordan du med få ændringer kan få din hjemmesiden i toppen.

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO er nok et af de mest anvendte ord i det sidste årti. Mange virksomheder ønsker at være den foretrukne hjemmeside i søgefeltet på Google, og derfor investere de en masse tid og penge i at få de rigtige ord, der kan få dem i toppen. Du kan også selv finde frem til ord, som er bedre end andre. Det gør du ved at udvælge en håndfuld ord, der er relevante for din hjemmeside. Herefter taster du enkeltvis ordene ind i Google, og de ord der får flest søgeresultater, er de ord som du bør anvende på din hjemmeside. Du skal dog være opmærksom, når du laver indhold til din hjemmeside, at du ikke lave skjult reklame for andre. Du kan altid holde dig opdateret på Forbrugerombudsmanden.dk om regler i forhold til reklamer og sponsoreret indlæg.

Byg broer med links

Byg broer med links eller det de fleste vil kalde linkbuilding. Linkbuilding er et redskab, der er med til at få netop din hjemmeside i toppen i forhold til dine udvalgte søgeord. Når du vælger søgeord med mange resultater, så vil der automatisk også være flere hjemmesider at konkurrere med om at være i toppen. Derfor kan du gennem linkbuilding bygge broer til andre hjemmesider, der kan være med til at få dig længere op i Google. På nogle hjemmesider kan du få gratis links til din linkbuilding.

Tænk på din sikkerhed

Et andet vigtigt parameter, når du arbejder på at optimere din hjemmeside, er din sikkerhed. Derfor kan det være en god idé at anskaffe sig et antivirusprogram eller undersøge hvordan du kan beskytte dig selv og din virksomhed, når du surfer rundt på internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *