Gode råd til dig, der går med livrem og seler

Gode råd til dig, der går med livrem og seler

Annonce

Går du også med livrem og seler, når du skal beskytte din egen sikkerhed på computeren? Hvis du ønsker øget sikkerhed, når du surfer rundt på internettet, kan du læse denne guide til, hvordan du sikrer dig selv bedst.

Skjul din IP-adresse

Din IP-adresse er din identitet online, og dermed kan hjemmesider få informationer om dig, når du besøger deres sider. Din IP-adresse kan både fortælle andre om din internetudbyder og hvor i verden du befinder dig. På den måde kan den også være med til at målrette reklamer direkte til dig. Derfor kan det være en god idé at skjule din IP-adresse med et Virtual Private Network (VPN). En VPN er en forbindelse til en bestemt server, der er med til at skjule din identitet, fordi den i stedet for viser serverens IP-adresse. Den væsentligste ulempe ved et VPN er, at det ikke er gratis at få. Læs mere om online sikkerhed her.

Prisen for ikke at være sikret

Det koster meget, hvis du ikke sikrer din computer. Derfor kan det være en god investering at anskaffe dig et virusprogram, men også være opmærksom på falske hjemmesider, når du går online. Som nævnt kan du forebygge din online sikkerhed ved at skjule din IP-adresse, så andre ikke kan spore dig. Når du skal ud og købe et virusprogram, så gå aldrig efter gratisprogrammerne, da de er gratis for en grund. Hvis du ikke har råd til et godt virusprogram, så vind penge, så du kan få råd til det.

Der findes et hav af gode råd til hvordan du kan sørge for, at din sikkerhed er i top. Hvis du mangler mere viden om den generelle sikkerhed, når du bevæger dig rundt på din computer, så kan du læse mere på digitalsikkerhed.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *